Beyond Good & Evil получава филмова адаптация по Netflix

Нещо ново и приятно – култовата игрова класика  Beyond Good & Evil ще  се пренесе на малкия екран с респективна филмова адаптация по Netflix. За съжаление нещата все още са в ранен етап, няма подбран актьорски състав и дори самия сценарий не е готов. Но амбициите са големи и към проекта е привлечено името на директора Rob Letterman, същия седящ зад продукции, като Shark Tale, Monsters vs. Aliens, Gulliver’s Travels, Goosebumps и кулминацията в кариерата му – Pokémon Detective Pikachu.

Казаното предполага внушителен бюджет. Споменават се още две имена – продуценти ще бъдат Jason Altman и Margaret Boykin, първия е на чело отдела в Ubisoft „Film and Television“ с дълго минало както във филмовата, така и в гейминг индустрията. А дамата е директор по развитие в същия споменат отдел.

С огромно удоволствие, искам да припомня, че от Netflix подготвят адаптации по ред култови франчайзи, като Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed, Resident EvilVampyr, Cuphead и дори Diablo. И ако не ви се чака, може да залъжете глада си с вече излезлите поредици по The Witcher и Castlevania.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com