Netflix готви аниме серии по Assassin’s Creed

След доста успешното аниме по Castlevania (повече тук), от Netflix готвят и такова по култовата поредица на Ubisoft – Assassin’s Creed. Информацията за въпросното циркулира в интернет пространството от няколко дни, но както често ми се случва, поради силно хроничен недостиг на свободно време, чак сега намирам такова да и обърна внимание. За съжаление проекта е в доста ранен стадий и единственото споменато име е това на продуцента Adi Shankar, същия седящ зад Castlevania, познат от големи холивудски продукции, като Lone SurvivorDreddThe Grey и други.  Съвсем естествено всичко се случва с намесата и одобрението на Ubisoft.

 

В последните няколко дни Adi Shankar е доста споменавано име в гейминг индустрията, именно заради въпросите две анимации, цитат по случай AC проекта :

 

Аз играх първото издание а Assassin’s Creed в годината, когато се преместих в Лос Анджелис. В този момент не познавах никой от индустрията и не бях способен да си представя, че някой ден от Ubisoft ще ме помолят да поема света на Assassin’s Creed и да създам оригинална история за анимационни серии.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com