Grand Theft Auto 6 в пълният си блясък – изтекли видео и снимкови материали

Скъпи читатели, след почти 9 години чакане и спекулиране, днес имаме на тепсия огромно количество геймплей материали от емблематичната и най-очаквана игра на планетата – Grand Theft Auto 6, или съкратено GTA 6.

В началото на година, около февруари месец, след огромно количество слухове и течове на информация, от Rockstar Games потвърдиха, че заглавието е на дневен ред и по него се работи. Разбира се,  споделеното не беше подкрепена с каквито и да е геймплей кадри или детайли. И съм сигурен, че ако не беше днешният теч, доста дълго време щяхме да сме в това положение.

Историята на кратко – кадрите са разпространени неофициално, без съгласието на разработчиците и тяхното придобиване най-вероятно е било незаконно. Но това ще го оставим, да си го решават съответните страни в спора, за нас остава удоволствието, след огромно чакане, да изплакнем очи с първите геймплей кадри на Grand Theft Auto 6 :

GTA 6 All Leaked Gameplay Footage в 8 минути (youtube) :

 

Twiter (45 секунди) :

 

Няколко скриншота :

 


Събитията следват естествения си път и компанията разработчик в момента отделят огромно количество време и ресурси, да цензурират и скрият всичко, което е изтекло. Ликнатите видеа са 90 на брой и траят общо над 50 минути, но намирането им е много трудно, горе споделеното е една малка капка, която все още е активна и достъпна за масовият потребител :

Първоизточникът на материалите е потребител на форума gtaforums.com с инициали „teapotuberhacker“. Първата тема може, да намерите тук : GTA 6 (Americas) leak – 90+ .mp4 footage/videos – GTA VI – GTAForums

Освен споделеното, потребителят твърди, че разполага с още много – сорс кода на GTA 5 и GTA 6, тестове билд на GTA 6 и дори документи, свързани със съдебни дела около GTA 5.

Изтичането на горните кадри със сигурност не е в ползва на разработчиците и най-вероятно променя плановете кроени за голямо обявяване, създаване на хайп и неговото синхронизирано подклаждане. Но споменатото си е направо невинно, спрямо едно евентуално разпространяване на сорс кодовете на двете игри.

Не е известно, какъв е източника на теча (или кой се крие зад псевдонима teapotuberhacker), дали е хакерска атака или е от служител на компанията.

Но каквито и да са причините и последствията, за един обикновен геймър, вероятно е най-важнно, че GTA 6 съществува, изглежда зашеметяващо и може да се нарадва на първите геймплей кадри.

Скъпи читатели, пожелавам ви прекрасен ден или вечер.

Peace ✌️

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com