Изглежда Netflix готви анимирани серии по култовата поредица Diablo

Какво време настава, след доста успешните епизоди по Castlevania, Netflix готви такива и по поредиците Assassin’s Creed, The Witcher и дори Vampyr на Dontnod. И ако това не стига, днес осъмнахме с информацията за аниме сериал по култовата поредица на Blizzard – Diablo. Хайпа е истински, не е обявено официално, но въпросното изтече от няколко места, като последно Andrew Cosby, създателя на Boom! Studios, потвърди въпросното в туит. Поста вече е изтрит, но информацията не може да бъде, копие на текста :

 

I guess I can confirm I am indeed in final talks to write and show-run the new DIABLO animated series for Activision and Netflix. It’s very exciting and I hope to the High Heavens it all works out.

— Andy Cosby (@andycosby) September 20, 2018

 

Andrew Cosby не веднъж е говорил за проект по поредицата, като в последното си интервю казва, че ако подобен проект се осъществи (като вече знаем, че той е в развитие), задължително ще бъде рейтнат R, с други думи – ще има възрастово ограничение от 17 години и няма да има въздържание от показването на кръв и насилие.

Абсолютна лудница, нямам търпение.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com