Готви се TV адаптация по популярното RPG на Dontnod – Vampyr

След огромния си успех в света на игрите, Vampyr ще направи преход към този, на киното и телевизията. Fox 21 Television Studios, собственост на 20th Century Fox, са закупили правата за създаването на телевизионна продукция. Тя ще е поверена на две компании – Wonderland Sound & Vision, същата продуцирала сериали, като The O.C. и Supernatural; и DJ2 Entertainment – позната в гейминг индустрията, работила над материали и контент за игри, като We Happy Few, Little Nightmares и дори Life Is Strange.

 

Цитата от  Oskar Guilbert, изпълнителен директор на Dontnod Entertainment :

 

Ние сме очаровани да си партнираме с Fox 21 за адаптацията на Vompyr в телевизионни серии. Dontnod създаде уникалано мрачен, потапящ свят с дълбока история, който превърна Vampyr в модерна игрова класика. Нямаме търпение да видим, как Fox 21 използват целия си талант и опит, в стартирането на телевизионно шоу, което ще позволи дори още по обширна публика, да открие фантастичната вселена на Vampyr.

 

Vampyr е съвсем прясно IP, но след небивалия си успех и горната новина, несъмнено се превръща в доста популярен франчайз. Аз съм изключително любопитен и ще чакам с нетърпение да видя резултата.

 

Миналата година станахме свидетели на изненадващо приятното аниме сериалче по играта Castlevania, чакаме с нетърпение и телевизионна адаптация по The Witcher и сега може да прибавим и тази на Vampyr. Доста приятно и дано стане тенденция.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com