E3 2022 ще се проведе изцяло онлайн без жива публика

Над едно пълно десетилетие следя и описвам, какво се случва на най-голямото (световно) изложение за видео игри Electronic Entertainment Experience, или както повечето го познават, съкратено E3. Винаги съм го правил от разстояние – следейки респективните пресконференции с техните излъчвания на живо в Twitch или YouTube. Но имам една мечта – да отида на място и да проследя цялата лудница, целият хап … на живо.

Но за съжаление, заради случващото се покрай световната здравна пандемия, горното … не е възможно вече трета поред година ! Колкото и да е тъжно, днес разбирам, че както през 2021-ва година, така и тази (2022) ивента ще се проведе изцяло онлайн, без публика на живо.

Информацията е официална и идва от Entertainment Software Association (ESA). Официално обръщение :

 

Поради продължаващите рискове за здравето около COVID-19 и потенциалното му въздействие върху безопасността на изложители и присъстващи, E3 няма да се проведе присъствено през 2022 г. Въпреки това сме развълнувани от бъдещето на E3 и очакваме скоро да обявим повече подробности.

 

По традиция събитието ще се проведе през месец Юни и до колкото разбирам, точните дати все още не са уточнени.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com