След 3 години прекъсване, грандиозното гейминг събитие ON! Fest се завръща с гръм и трясък. Този път обещават да е по голямо, по мащабно и да включва много повече – повече зони, повече участници и отгорен а всички, на много по голяма площ – над 20 000 кв.м. Ще се проведе на 24-ти и 25-ти Юни в Интернет Експо Център (София).

Както самите организатори го определят, цитирам, : ON! Fest ще превърне София в най-голямата арена в Югоизточна Европа за гейминг и съвременна градска култура:екстремни спортове и зрелищни батъли, европейски гейминг турнири, спиращи дъха игри на живо и онлайн, графити, музика, екзотично аниме и косплей, прожекции, образователни дискусии, вдъхновящи работилници и страхотно забавление!

Събитието си има ново мото : BEYOND FUN. За конкретните панели и участници се очаква да се чуе тепърва, за повече информация може да следите на :

onfest.org

facebook.com/Onfestbg

twitter.com/onfest_official

 

Аз лично, до сега, никога не съм присъствал на въпросното, но тази година със сигурност ще го направя. Малко снимки от провелото се през 2013-та година издание :

 

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com