Moo Lander – Българска инди игричка за PS4, Xbox ONE и PC

Moo Lander е  инди гричка, 2D платформър, която ще бъде представена на „Games Made in Bg”, част от а Game Dev Summit, по време на ON! Fest 2017. Освен че се прави в Българя, начинание, което си заслужава да бъде споменато и подкрепено, има и амбициите да излезе с конзолни версии за PS4 и Xbox ONE.

 

От заглавието и няколкото скриншота, може веднага да придобием представа за основната цел в играта – с помощта на космически кораб ще смучем крави. Нещо което сме виждали и в други игри, но разработчиците обещават да ни бъде поднесено с доста интересна, интригуваща история и разчупена механика. С времето ще придобиваме различни умения, които ще разнообразят и мотивират геймплея.

 

Официален синематк трейлър :

 

 

Макар да е замислен отдавна и да се разработва от няколко години, проекта е в ранен етап. За сега над него работят двама девелопъри – Ясен Багалев и Димитър Попов, но се търсят млади и талантливи хора, които да попълнят екипа на студиото. За повече информация – тук

 

Предвидено е демо ниво, с геймплей от 10 минути, което ще може свободно да тестваме по време на фестивала (ON! Fest), а ако някой има желание, може да го отнесе и във вкъщи, нужно е само да попитате за въпросното на щанда.

 

Очаква се скоро да бъде стартирана и кикстартър кампания. За повече информация може да следите на официалните адреси :

 

http://moolander.com/

 
 
ON! Fest ще се проведе на 24-ти и 25-ти Юни, тази Събота и Неделя, билети може да закупите от тук.
 
Няколко скриншота от Moo Lander :
 
 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com