ESL Play на живо за първи път в България по време на ON! Fest

Електронните спортове ще са силни с ON! Fest и на фестивала, за първи път в България, ще се излъчва на живо ESL Play. Ще има отворени турнири по FIFA 17 (PS4), Hearthstone, StarCraft 2, като съревнованията ще бъдат 1V1. За отборни игри са предвидени – Overwatch, Dota 2 и World of Tanks. Онлайн квалификациите ще се проведат на 10-ти до 17-ти Юни на сайта на ESL Play (@ ON! Fest). Тези , които нямат късмета да се класират, ще има един “Последен Шанс” с квалификацията , която ще се проведе на място, на 24-ти Юни.

Повече информация за турнирите, наградите, регистрация и записване, тук : ESL Play @ ON! Fest.

Освен споменатото, по време на фестивала ще се проведат финалите на петия сезон на ESL Southeast Europe Championship по League of Legends и Counter-Strike: Global Offensive. За въпросното може да прочетете повече тук , като представения Български отбор по LOL, е този на GplayTV, повече  тук.

Още за ON! Fest може да прочетете тук, както и на официалния сайт : onfest.org. Фестивала ще се проведе на 24-ти и 25-ти Юни.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com