Resident Evil’s Project Resistance с официално представяне на 9-ти Септември и първи скриншоти

От Capcom плануват да покажат на света следващия Resident Evil на 9-ти Септември. Нямаме още официално име и за сега носи заглавието Project Resistance. На споменатата дата ще ни бъде разкрит първия трейлър, който вече е качен и отброява времето до заветния час –  9-ти Септември 19:00 часа наше време. Допълнително в следващите дни, ще получим повече информация и вероятно солидно количество кадри, на предстоящото изложение TGS 2019 (Tokyo Game Show).

 

Това е изненада и идва по рано от очакваното, като преди две седмици изплува новината, че отбрана публика ще има възможността да играе Project Resistance на два отделни евента респективно в САЩ и Япония, повече тук.

 

Видеото може да следи тук, както и на официалния сайт тук.

И след всичко казано, идва най-интересното – макар проекта да се пази в строга тайна, някой е направил грешка и от качения трейлър, макар и скрит, могат да се извадят няколко скриншота, които youtube автоматично е създал с цел отметки :

 

 

Скриновете подсказват за стандартна стори базирана игра и … ни карат да се надяваме за  Co-Op такава. За щастие не остава много и след броени дни ще разберем.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com