Следващия Resident Evil ще бъде показан на подбрана публика в Япония и САЩ

От Capcom не си губят времето и ще е приятно да разберем, че разработването на следващия Resident Evil е в доста напреднал стадий и е готов да бъде показан. Такава възможност ще бъде дадена на подбрана публика. Първи ще имат достъп в Япония, в началото на месец Септември, на специален евент организиран в Шинджуку (район на Токио). След това, от другата страна на океана, в САЩ ще бъдат организирани цели два евента – първия в Лос Анджелис на 20-ти и 21-ви Септември ; втория в Ню Йорк на 23-ти и 24-ти Септември. Това удоволствие ще имат тези, участващи в програмата „Resi Ambassador“, записването става на следния адрес  : www.capcom.co.jp

 

 

Проекта все още тъне в мистерия, не е известно в каква насока е поел – дали става дума за пореден ремайк/ремастър, предистория или чисто и просто – Resident Evil 8. Последното е много възможно, хайпа е силен и остава чинно да си изчакаме и да разберем.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com