Първи погледна над God of War Ragnarok с премиерно геймплей трейлърче

След едно агонизиращо чакане, най-сетне е време да изплакнем очи с първите геймплей кадри на God of War Ragnarok. Разочарование няма и видяното покрива всички очаквания – познатите персонажи, запазената неповторима атмосфера от света на Норвежката митология, обширни и красиви пейзажи, Nex-Gen графика и разбира се – пукотевица, тупаници и много екшън :

 

 

В графично отношение преимуществото на новата част силно си личи, сравнено с първоизточника от 2018-та година. Пускайки кадрите на голям 4K телевизор – всичко радва окото и пъстрият и динамичен свят е придобил невиждана реалистичност.

Историята продължава няколко години след основните събития, като отново ще проследим пътят на Kratos и неговият син Atreus. Нашите главни противници, или поне тези, които са ни представени от трейлъра, са Freya и Thor.

Бойната система е претърпяна промени, с идеята да се чувства, като нещо ново, но в същото време – и познато. Ще срещнем познати и нови създания, за които ще трябва да изграждаме индивидуални тактики.

За съжаление не получихме официална дата и времевия прозорец си остава по някое време 2022-ра година, за PlayStation 4 и PlayStation 5.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Мога ли да изиграя цялата поредица на GodOfWar , налична ли е в ps store за ps5 ?

    • gataka 05.01.2022 | Отговор

      Не, само God OF War (2018-та година) и God of War 3 Remaster, която е игра за PS4. Всички останали не се поддържат с обратната съвместимост, за съжаление 🙁

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com