От Sony ни представиха 6 нови заглавия за PlayStation VR

Вчера от Sony поетапно ни представиха 6 нови заглавия за PlayStation VR – по едно ново трейлърче на всеки 30 минути. Въпросното е мотивирано покрай хайпа, който се създаде след обявяването на нова генерация устройство (повече тук). Всяко едно от 6-те заглавия ще излезе до края на годината и след това казано, се подразбира, че са запланувани за PlayStation 4 и PlayStation VR. Но разбира се, може да се ползва на PlayStation 5 и в бъдеще на тези нови очила, които предстои да ни бъдат показани :

DOOM 3 VR Edition :

 

 

Едно поредно завръщане към култовата класика. Преди 3 години, от нищото, id Software обявиха и представиха на света порт на играта за PS4 и Xbox ONE. Днес историята се повтаря и отново без предупреждение или каквито и да са намеци, получаваме нова версия, но този път за устройство за виртуална среда. И него казвам с лошо, като фен на франчайза с едно огромно удоволствие ще се потопя за един пореден път в познатата атмосфера и то VR сет.

 

Song In The Smoke

 

 

Нещо доста приятно и, ако не бъркам, невиждано до сега за VR – сървайвъл игричка, която съдържа всички познати елементи за жанра – проучване на заобикалящата среда, събиране на ресурси, крафтване, ъпгрейдване, смяна на ден и нощ и разбира се … противници от които да се пазим. Разработена е от малкото инди студио 17-Bit, като това е първата им игричка, която ще е с 3D енджин.

 

Fracked

 

 

Инди заглавие от небезизвестното студио nDreams. Същото е ветеран в разработването на ексклузивен контент още от ерата на PlayStation 3 и седи зад виртуалната социална платформа PlayStation Home. Fracked е игричка, която има за цел да ни потопи в един динамичен свят с нонстоп екшън от началото до края – стрелба, взривове, пукотевица и много, ама много движение. Трябва да излезе това лято, което е доста нелогично, взимайки под внимание коледните мотиви, които трейлърчето ни представя. Но каквото такова.

 

I Expect You to Die 2: The Spy and the Liar :

 

 

Директно продължение на хитовото инди заглавие от 2016-та година, I Expect You to Die 2 ще ни потопи за втори пореден път в неповторимата шпионска атмосфера. Приключенска игричка, която разчита на симпатична графика, приятна история, много пъзели и вероятно най-важното – уникална система за интерактване със заобикалящата среда.

 

Zenith: The Last City

 

 

MMO RPG което е силно повлияно и вдъхновено от JRPG жанра. Изглежда доста приятно – огромен отворен свят с разнообразие от локации, в които лесно може, да се загубим, интересна история и всичко е обвито в симпатична и цветна заобикаляща среда. 

 

After the Fall

 

 

After the Fall се чака с интерес вече , ако не се лъжа, втора година. Макар да не е изненада, е приятно подсещане, че съществува. Пост апокалиптичен Co-Op сървайвъл с изключително приятна графика и по всичко видяно – мотивиран и приятен геймплей. И няма да преувелича, че е VR играта, с най-приятна графика, която чакаме. Доближава се максимално до AAA заглавие. От трейлърчето много ми прилича на една смесица между Metro поредицата и Untill Dawn.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com