Следващият проект на Ninja Theory – Project: MARA

По всичко личи, че от Ninja Theory не си губят времето. Само след два месеца очакваме Bleeding Edge, и в допълнение разработват изключително амбициозното продължение Senua’s Saga: Hellblade II, което има не леката задача да прескочи всички познати граници и да бъде първото заглавие за новото поколение Xbox (Xbox Series X, повече тук). И след това казано, е изключителна изненада, да разбера, че студиото е намерило ресурс и време за трети проект, съвсем не изглеждащ, по-малко ангажиращ. Озаглавен е Project: MARA и според самите разработчици ще ни представи един коренно различен начин за разказване на история.

Официален трейлър :

 

Играта има за цел, да представи една максимално близка до реалността представа за ума и умствения терор. Гради се на задълбочени проучвания и истински истории и събития. Звучи доста нестандартно и със сигурност буди интерес.

За съжаление все още си нямаме дата на излизане и съдейки по ранния статус на проекта, вероятно ще трябва да се въоръжим с търпение.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com