The Last Guardian е отложена … за пореден път

Ако не знаех по добре, можеше да се заблудя, че е 1-ви Април. The Last Guardian си получи последната финална дата съвсем скоро – 28-ми Октомври тази година. Това се случи след дълги години на отлагане, спиране, прекратяване, възобновяване, отново отлагане и същото изброено още 3 пъти и така от 2007-ма година на сам. Играта вече е на прага на излизането остават (оставаха …) по малко от два месеца и … изненада – играта е отложена.

От Sony или имат най-неразбираемото чувство за хумор или не ги бива в правенето на планове. Не мисля, че има PS4 ексклузив за тази година, който да не бе отложен – Uncharted 4, Gran Turismo Sport, No Man’s Sky, Horizon Zero Dawn, Ratchet & Clank и сигурно още , за които не се сещам.

Всъщност по правилно би било игрите да нямат официална дата на излизане, а „вероятна дата, на която евентуално може да излезе“, би било по правилно.

Та да се върна на темата – за пореден, вероятно последен път, The Last Guardian е отложена и си има нова дата на излизане – 7-ми Декември тази година. Чакаме играта вече 9-та година, ще изтърпим още няколко седмици.

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Spewn1 14.09.2016 | Отговор

    Отлагат си ексклузивите, за да ги максимизират за PRO версията.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]