The Last Guardian е отложена … за пореден път

Ако не знаех по добре, можеше да се заблудя, че е 1-ви Април. The Last Guardian си получи последната финална дата съвсем скоро – 28-ми Октомври тази година. Това се случи след дълги години на отлагане, спиране, прекратяване, възобновяване, отново отлагане и същото изброено още 3 пъти и така от 2007-ма година на сам. Играта вече е на прага на излизането остават (оставаха …) по малко от два месеца и … изненада – играта е отложена.

От Sony или имат най-неразбираемото чувство за хумор или не ги бива в правенето на планове. Не мисля, че има PS4 ексклузив за тази година, който да не бе отложен – Uncharted 4, Gran Turismo Sport, No Man’s Sky, Horizon Zero Dawn, Ratchet & Clank и сигурно още , за които не се сещам.

Всъщност по правилно би било игрите да нямат официална дата на излизане, а „вероятна дата, на която евентуално може да излезе“, би било по правилно.

Та да се върна на темата – за пореден, вероятно последен път, The Last Guardian е отложена и си има нова дата на излизане – 7-ми Декември тази година. Чакаме играта вече 9-та година, ще изтърпим още няколко седмици.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Spewn1 14.09.2016 | Отговор

    Отлагат си ексклузивите, за да ги максимизират за PRO версията.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com