Zangief се завръща в Street Fighter V и изтекла информация за новия боец Laura

Capcom обяви завръщането на боеца Zangief в новата 5-та част от култовата файтинг поредица Street Fighter. Представянето беше направено по време на изложението IgroMir Expo 2015 в Русия, което се писва идеално имайки предвид произхода на боеца.

Информацията за друг боец изплува в интернет пространството, базирайки се на изтекли кадри публикувани в онлайн сайта на Famitsu (японско списание). След предявено искане на Capcom кадрите бяха изтрити (от споменатия сайт), но естествено понеже интернет е едно страхотно място, притока на информация няма как да бъде спрян :

Името на новия играч е Laura и е от Бразилия, снимките представят някой от нейните движения, няколко захвата и атака, пускаща електричество :

След като Capcom представи Rashid на изложение в Близкия Изток, Zangief в Русия, съвсем логично може да очакваме Laura да бъде представена (официално) в Бразилия, а най-близкото такова събитие ще се проведе между 8-ми и 12-ти Октомври в São Paulo.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Minosa 06.10.2015 | Отговор

    знам че не е по темата но виж новата Far Cry Primal не ска излезе треилър на 6.10.15

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com