Задава се филм по Just Cause

Аз още си чакам филма по Uncharted и The Last of US и докато споменатото изглежда боксуват някъде между кино студията, някой неща се случват, като филма по Warcraft и Assassin’s Creed. Следващата AAA игра, която ще получи респективна кино лента, е Just Cause. Информацията обикаля интеренет пространството от няколко дни и дори се споменава името на Jason Momoa, („Игра на тронове“, „Конан Варварина“ и Аквамен от предстоящия филм Justice League) в ролята на Rico Rodriguez. Директор ще бъде Brad Peyton (San Andreas), а сценария е дело на Bryan Edward Hill и Michael Arlen Ross.

Макар за историята все още да не се знае нищо, или по скоро – сценария все още да се пише, се очаква да е тясно свързана с познатите събития и персонажи от игрите. 20th Century Fox ще отговарят за дистрибуцията и по всичко личи, че ако споменатото се случи, може да очакваме поредния високо бюджетен филм по игра. Споменатото стана тенденция и това може само да ме радва.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com