Xbox Series X без планове за забавяне и с планувани два стриминг евента

Един слух се прокрадна преди дни в интернет пространството – за два отделни стрийминг евента през Май и Юни свързани с излизането на новата конзола Xbox Series X. За второто не е изненада и си е доста логично, тази година ще минем без E3 и си е съвсем в реда на нещата, от Microsoft да ни подготвят алтернатива. Но за първия, информацията звучеше съмнително , или поне до скоро. Изглежда въпросното се планува, потвърждение идва от самия Phil Spencer (изпълнителен вицепрезидент на гейминга в Microsoft) в отговор на запитване в Twiter :

 

 

В превод :

Прегледах вчера плановете за продължително споделяне. Екипът се справя чудесно и се адаптира. Никога не съм бил по-развълнуван от плановете за Xbox. Чухме ви, че искате прозрачност / автентичност.  Планираме да представяме по този начин и следващата стъпка не е много далеч (игри).

Още при обявяването на Xbox Sreies X беше загатнато, да се готвим за тонове ексклузивен контент. В последните години от Microsoft придобиха внушителен брой студиа и очакванията са, след дълги години отсъствие, ексклузивния контент да се завърне. Мога да припомня, че Xbox ONE X страдаше от липсата на споменатото – всяко едно заглавие има/имаше най-малко и PC версия.

Чакам с нетърпение официална информация с точни дати.

В допълнение, ни беше дадено да разберем, че не се планува забавяне при излизането на новата конзола. За споменатото се спекулира от известно време, заради ситуацията покрай пандемията Covid-19.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com