Microsoft и Hideo Kojima в преговори за издаване на ново IP

Нещо интересно, което изплува на сцената – изглежда от Microsoft имат намерение, да издадат следващото заглавие на Hideo Kojima. В момента текат доста напреднали преговори, като и двете страни са подписали така нареченото „letter of intent“, писмо за намерение, което означава, че е изминало времето за преговори, намеренията са сериозни и вероятно остават чисти формалности, които да бъдат уточнени и договорът да бъде подписан.

Горното си има предистория и беше тизнато от Phil Spencer, в типичният за него хумор – в едно на пръв поглед обикновено видео, беше поставил фигурка на маскота на Kojima Productions.

 

 

Видеото породи много въпроси, но ексклузивни права над Xbox платформите, по това време не изглеждаше естествено, взимайки под внимание партньорството на Kojima с PlayStation в последните няколко десетилетия.

 

И след това казано идва най-интересното – кое е следващото заглавие на легендарният директор. Изминаха почти две години от излизането на Death Stranding и каквото и да се готви, може да предположим, че вече е с изграденa концепция, енджин и история. Най-смелото предположение е, че става дума за ново хорор IP. За същото вече имаше намеци от самия Kojima.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com