Xbox One S идва на 2-ри Август

Новата Slim конзола от семейството на Xbox ONE беше обявена едва миналия месец, а днес се оказва, че остават броени дни до излизането и. Xbox ONE S ще се появи по щандовете и  рафтове в големите европейски магазини на 2-ри Август. Официалната информация, както винаги, не включва България, в нашата мила родина няма представителство на Microsoft, Xbox Live не се поддържа и има още един цял списък с ограничения. Кога точно ще видим конзолата да се продава по родните витрини, на мен не ми е известно.

 

Ще има три варианта, с 500GB хард, с 1TB и с 2TB такъв, със съответни цени  от 299$,  349$ и 399$.

 

Xbox ONE S беше обявен на таз годишното E3 изложение, повече може да прочетете тук, конзолата е с 40% по малки размери, внушителна разлика, която може да бъде подчертана и от лисващо външно захранване. Освен споменатото, функционалността и хардуерните характеристики остават непроменени от оригиналния модел.

 

 

От Microsoft са подготвили и лимитирана серия, с мотиви на дългоочакваната игра Gears Of War 4 :

4d792e71-88d8-41a9-bf1c-a2ef7fa87c3a

 

Разбира се Gears of War 4 се очаква чак октомври месец и логично споменатия лимитиран бъндъл ще излезе приблизително по същото време, на 7-ми Октомври, което предполага, играта ще бъде във дигитален вариант и вероятно ще може да бъде изтеглена на 11-ти Октомври, когато е и премиерата на играта.

Written by: gataka

6 Comments Added

Join Discussion
 1. Mitko2848 22.07.2016 | Отговор

  За Америка цените са 500 мегабайта -300 долара, 1 терабайт 350 долара, 2 терабайта 400 долара. За Европа ще са същите цени, но в евро 🙂

 2. Mitko2848 22.07.2016 | Отговор

  2 терабайта модела, който ще пуснат август ще е 800 и няколко лева в България.

  • gataka 21.07.2016 | Отговор

   Никой още не знае, тепърва ще бъде обявено.

   • Чудно ми е освен размерите ще можем ли да играем с над 30 fps… И дали си заслужава xBox One S или е добре да изчакаме още малко, за да видим PS4 Neo?

    • gataka 23.07.2016 | Отговор

     Хатрактеристиките на конзолата няма да имат разлики с тези на стандартния Xbox ONE. Ако дадена игра е вървяла с 30 кадура в секунда за Xbox ONE до сега и тук ще е така.

     Чакаме и нов по мощен Xbox ONE , с кодово име Scorpio. Но никой не знае, кога точно ще излезе.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com