Xbox ONE и Lords of The Fallen – поредната игра, която няма да поддържа Full HD

Lords of the Fallen е предстоящо RPG заглавие, очакващо се да излезе в края на Октомври за платформи Xbox ONE, PS4 и PC. За съжаление играта се оказва поредната, която няма да поддържа Full HD на Xbox ONE.   Резолюцията и ще е 900p за Xbox ONE, като за конкурентната платформа PS4 резолюцията ще си е 1080p.

 

За съжаление това нито е първата игра, нито последната, която ще е ощетена от към графика. Най-големия шок за феновете беше резолюцията на Titanfall,  една от най-очакваните  есклузивни игри за Xbox ONE, която се очакваше да изкара максимума от конзолата, се оказа с реална резолюция 792p. Други игри, които не могат да постигнат максимума :

 

Killer Instinct : 720p резолюция , 60 кадъра в секунда

COD : Ghosts : 720p резолюция   60,кадъра в секунда

RYSE : 900p резолюция  , 30 кадъра в секунда

Battlefield 4 : 720p , 60 кадъра в секунда

Titanfall : 792p, 57 кадъра в секунда

Assassin’s Creed 4 : 900p , 30 кадъра в секунда

Dead Rising 3 : 720p , 30 кадъра в секунда

 

За сравнение за PS4 до момента е известна само една игра, която да не поддържа Full HD резолюця – Battlefield 4, резолюцията е 900P и пак е по висока от тази на Xbox ONE.

 

Питам се, какво ли бихме могли да очакваме от Xbox ONE в бъдеще, ако още със старта на конзолата, сегашните игри не могат да вървят с пълния си капацитет. Какво ли остава за игрите след 5 години.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com