Xbox Live и PS Plus игрите за месец Май

Вече сме навлезли в новия месец и някой от игрите за Xbox са вече налични. Тези за PlayStation ще станат достъпни на 8-ми Май, както винаги първия вторник на месеца. За PS4 има две, поне за мен, доста приятни игрички – наратив приключението What Remains of Edith Finch и инди заглавието Overcooked. Но за съжаление и двете са насочени към строго определена публика и тя не е е масовата такава. Тъжно е да видя, но хората са много недоволни от подредбата. Пълен списък :

 

PlayStation 4 :

 

What Remains of Edith Finch :

 

 

Доста приятна игричка, приключенско заглавие разчитащо на интересна и увлекателна история. Ще се прехвърлим в един мистериозен свят, в който ще изследваме имението на семейство Finch, разплитайки загадки. Излиза още през 2017-та година и е приета доста добре от феновете на куест жанра, аз самия имам голямо желание да я изиграя и виждам моментното положените за добър повод.

 

Overcooked :

 

Забавна инди игричка, не ангажираща и най-важното – направена да се играе с другарче. Разчита на бързи рефлекси и отборна игра. 

 

Официален трейлър :

 

 

 

При Gold игрите, тези за абонатите на Xbox Live, положението не е по различно, за добро или за лошо, не съм запознат с нито едно от заглавията, но феновете на платформата са много недоволни. Включват две инди игри за Xbox ONE :

Xbox ONE :

 

Marooners – свободна за сваляне от 1-ви до 31-ви Май :

 

 

The Golf Club 2 Featuring PGA Tour – свободна за сваляне от 16-ти Май до 15 Юни

 

 

Xbox 360 (обратно съвместими с Xbox ONE) :

 

Earth Defense Force: Insect Armageddon – свободна за сваляне от 1-ви до 15-ти Май :

 

 

Comic Jumper – свободна за сваляне от 16-ти до 31-ви Май :

 

 

Официален трейлър :

 

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com