Battlefield 1, Assassin’s Creed и Dante’s Inferno са Xbox Gold игрите за месец Ноември

От Microsoft споделиха списъка с бонус игрите за абонатите на Xbox Live за месец Ноември и нещата са епични. Както винаги има 4 заглавия, две класики от изминалата епоха на Xbox 360 – Assassin’s Creed и Dante’s Inferno, като второто е мой личен фаворит, игра която съм играл с огромна наслада. В допълнение собствениците на Xbox ONE ще получат изключително успешната Battlefield 1. Пълен списък :

 

Xbox ONE :

 

Battlefield 1 – свободна за сваляне от 1-ви до 30-ви Ноември

 

 

След години разводняване Battlefield 1 върна франчайза към корените му – историческия екшън шутър. Играчите ще се пренесат в една алтернатива на първата световна война, и ако това предполага малък избор на оръжия и превозни средства, играта изненадва именно с обратното. Геймплея е изключително динамичен и разнообразен и ако по някаква причина сте пропуснали заглавието, няма да има по удобен момент да му обърнете внимание. 

 

Race the Sun – свободна за сваляне от 16-ти Ноември до 15-ти Декември :

 

 

Xbox 360 (обратно съвместими с Xbox ONE) :

 

Assassin’s Creed – свободна за сваляне от 1-ви до 15-ти Ноември

 

 

Частичка история, началото на един от най-големите франчайзи в гейминг индустрията. Играта е замислена като Spin off на Prince of Persia, носеща името Prince of Persia: Assassin, но в последствие е отделена като самостоятелна такава. Излиза преди цели 11 години и освен с впечатляващи за времето си геймплей и графика, изненадва с изключително достоверни декори, заобикаляща среда, представящи Йерусалим максимално близко, до това, което е бил преди 1000 години.

 

Dante’s Inferno – свободна за сваляне от 16-ти до 30-ти Ноевмри :

 

 

Едно епично приключение в царството на мъртвие, пропито с насилие и гледки, неподходящи за лица със слаби сърца. Разчита на интересна и увлекателна история, допълнена с разнообразна и приятна бойна механика. Към това мога да добавя, макар доста слабо изразени – RPG елементи. 

 

Официален трейлър : 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com