Безплатните Xbox Gold игри за месец Януари

От Microsoft са се постарали и за старта на новата година са подбрани доста приятни игри за Xbox Live абонатите. Списъка включва 4 страхотни АА заглавия от разнообразни жанрове, оглавява се от The Incredible Adventures of Van Helsing III. Играта дебютира за Xbox ONE и макар очаквана, никой не е предполагал, че ще дойде под такава форма. Пълен списък :

 

Xbox ONE :

 

  • The Incredible Adventures of Van Helsing III  – свободна за сваляне от 1-ви до 31-ви Януари

 

 

The Incredible Adventures of Van Helsing III излиза още през 2015-та година за PC. Преиздадена е за PS4 в началото на тази година (2017-та) и се чакаше чинно от собствениците на Xbox ONE, като беше с дата TBA. Днес получаваме точната и дата с голямата изненада, че играта няма да струва нищо за Xbox Live абонатите.

 

  • Zombi – свободна за сваляне от 16-ти Януари до 15-ти Февруари

 

 

Zombi има интересна история, играта представлява зомби сървайвъл шутър, излиза в края на 2012-та година, като лънч заглавие за Wii U под името Zombi U. Още тогава се радва на добри ревюта и доста позитивна реакция от феновете, отнася доста награди, но заради ограничението в платформата не стига до голяма публика. През 2015-та година е преиздадена за PS4 и Xbox ONE, но за съжаление доста късно, хайпа е отминал и страхотното заглавие минава под радарите. Играта е страхотна и си заслужава, един  бонус към Live абонамента ни.

 

Xbox 360 (съвместими с Xbox ONE) :

 

  • Tomb Raider Underworld – свободна за сваляне от 1-ви до 15-ти Януари

 

 

Tomb Raider Underworld е последната част от поредицата преди ребута. Притежава чара и атмосферата на старите игри, които за съжаление, според мен самия, не бяха пренесен в новите части. Пълна е с онези пъзели и загадки, които се решават трудно и са способни да загубят часове геймплей.

 

  • Army of Two – свободна за сваляне от 16-ти до 31-ви Януари

 

 

Army of Two е специална игра, една от малкото такива, които може да се изиграе в Split-Screen Co-OP. За съжаление такива игри вече не се правят.

 

Официален трейлър :

 

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com