Assassin’s Creed Syndicate и Dead Space 2 предвождат Xbox Gold игрите за месец Април

Нов месец, нов списък. Април идва, но от Microsoft не се шегуват и са ни спретнали един доста приятна подредба на Gold игри. Списъка включва две страхотни заглавия за Xbox ONE, на чело е Assassin’s Creed Syndicate, предпоследната част от култовия франчайз и е последван от The Witness – страхотна пъзел игричка. Пълен списък :

 

Xbox ONE :

 

The Witness – свободна за сваляне от 1-ви Април до 30-ти Април

 

 

Едно страхотно инди заглавие наситено с голяма доза носталгия. Вдъхновено от куест класиката Myst, представлява един модерен вариант на ,за съжаление, отдавна притихналия жанр. И всичко поднесено с приятна графика и красива заобикаляща среда.

 

Assassin’s Creed Syndicate – свободна за сваляне от 16-ти Април до 15-ти Май

 

 

Едно страхотно допълнение към колекцията. Единствения вариант, да не се зарадвате, е вече да имате заглавието. Част от историята на най-големия франчайз в геймърския свят Assassin’s Creed Syndicate ще ни пренесе във викториански Лондон, по време на индустриалната революция. 

 

Xbox 360 игри (обратно съвместими с Xbox ONE)

 

Cars 2: The Video Game – свободна за сваляне от 1-ви до 15-ти Април :

 

 

Dead Space 2  – свободна за сваляне от 16-ти до 30-ти Април

 

 

Една класика от миналото десетилетие. Игра повлияла на цялата индустрия. Любимо мое заглавие, което не е за хора със слаби сърца. Sci-Fi хорор, който ще ни отведе в ужаса на открития космос.

 

Официален трейлър :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com