Xbox Games Showcase на 23-ти Юли – евент посветен на Xbox Series X

След едно дълго чакане, евентчето най-сетне се случва и на 23-ти Юли ще се потопим в света на Xbox Series X. Очаквахме споменатото още през месец Юни, но без точна дата и без обяснения … тихомълком просто не се състоя. Носи заглавието Xbox Games Showcase и ще се фокусира главно над гейминг контент – удължени геймплей кадри на вече обявени игри, обявяването на нови такива, трейлъри и геймплей демота.

Силно се надявам и най-сетне да споделят с нас и точната цена на новата конзола, а защо не и … премиерната дата. Както и да го гледаме, до края на годината остават само 5 месеца и нямат много време, в което да пазят тайни.

Стрима ще се проведе на 23-ти Юли, другия Четвъртък, в в 09:00 P.T. времева зона или ако правилно го смятам – 19:00 часа наше време. Място за гледане :

 

Youtube : youtube.com/user/xbox

Twitch : twitch.tv/xbox

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com