Xbox 360 : Нова версия на Freestyle 3 Rev 775 , за съжаление последна от TeamFSD

Team FSD вчера официално обявиха нова версия на Freestyle 3 , версия Rev 775, както и обявиха официалното си разпадане. Това вероятно не означава края на развитие на Freestyle 3, но означава че екипа, под тази си форма няма да работи над него.

Цитат от авторите :

[quote style=“1″]Здравейте и заповядайте новата версия на F3.  До нашето внимание достигна, че F3 не работи съвсем правилно, затова решихме да отстраним грешките и заедно с това да добавим нови функции  :

-= Plugin =-

Добавихме възможността за пауза на играта (замразявайки всякакви дейности) от webUI (за сега е само експериментално)

Добавихме профилна информация и „acheivements“ в webUI.

HUD има приятен нов инфо бар ниско долу със информация за играта.

-= F3 =-

TU система : може да сваляте TU (титъл ъпдейт) за няколко игри едновременно и да избирате кое U а се сваля за конкретната игра. Всяка даунлоад задача си има свой прогрес бар, за по лесно проследяване.

Времето : Ъпдейтнато да ползва новата API и новите APA ключове. също така ъпдейтнато за да взима само информацията 1 / часа / рестарт. За да не ви спами ApPI ключовете.

-= Update Info =-

Правим поетапно изпълнение, да се контролира трафика на сървъра.

Надяваме се да ви хареса.

След като свършихме тази работа е време да обявим разпадането на  TeamFSD. Ние, като тим, загубихме много членове и стигнахме то момент, в който е време да продължим на пред и да пораснем. Ние ще продължим да сме част от сцената за дискусии и други, но TeamFSD вече не съществува.[/quote]

Линк за сваляне :

Attached File  TeamFSD.Freestyle3.0.775.7z   65.22MB   6451 downloads

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com