Xbox 360 : готви се нов, голям, дашборд ъпдейт

Изглежда майкрософт готвят нов ъпдейт. Очаква се публична бета да излезе в началото на Юли.  Промените и ъпдейтите са диктувани от предстоящото излизане на следващото поколение Xbox. Вида на дашборда и на някой приложения ще бъдат коренно променени, интерфейса ще се доплижава до предстоящия за излизане Windows 8.1. Ще бъде възможно смяната на темите с светли или тъмни такива.

Майкрософт се целят да могат да синхронизират двете поколения. Потребителите от двете конзоли да могат да се свързват със съобщения и ачивманти. Също така по етапно ще бъде премахната досегашната точкова система със дашборд ъпдейт, заменяйки я с валута и опции с подаръци. Излизането на финалния ъпдейт се очаква през Август.

Този ъпдейт изглежда голям, промените които ще донесе ще са големи. Възможно е да има нови защити касаещи LT+ хака или RGH хака. Никъде в публичното пространство няма такава информация, но в миналото, големите ъпдейти, особено тези, които са се нуждаели от бета, винаги са носили нови защити в себе си.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com