Без WWE игра тази година

Феновете на официалната кеч поредица ще бъдат разочаровани, да разберат, че WWE 2K21 няма да се случи. Новината идва директно от 2K и макар да не е обявено официално, причината е сериозния провал на предшественика WWE 2K20. За тези, които не са проследили историята – играта беше пропита с бъгове и гличове, до такава степен, че засеченото средно време, без да се случи нещо фрапиращо на екрана, е 2 минути. Включва изчезване на елементи от средата, цели персонажи, странни движения и нереални удари. И понеже е  по-лесно да се покаже, отколкото опише, едно видео с нагледни примери :

 

Въпросното доведе до силно негативен отзвук, подигравателни мемета, петиции, лоши оценки и разбира се – рефъндове.

 

Поредицата със сигурност не приключва, просто си взима една заслужена почивка и може да очакваме следващото заглавие догодина, да се надяваме в доста по-завършен вид.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com