Wolfenstein: Youngblood идва на 26-ти Юли

Wolfenstein: Youngblood ни беше тизната още миналата година, играта ще ни върне в света на едноименния франчайз, но този път по един различен начин и ще може да убиваме нацисти с другарче. Co-OP шутъра най-сетне си има официална дата на излизане, а именно 26-ти Юли и за да не е постно, новината е придружена със страхотно трейлъърче и доста информация :

 

 

За едно разнообразие и за първи път във франчайз няма да играем с BJ Blazkowicz. Нашия герой липсва и по неговите следи тръгват двете му дъщери – близначките Jess и Soph. Сцена на случващото се, ще е окупирания от нацисти Париж и ще си имаме скрита база в катакомбите. 

 

Както вече стана ясно, ще може да играем в Co-Op, като за случая е предвиден Buddy Pass – опция, с която да поканим приятел, който не е закупил играта, да я изтегли и да играе с нас. Всеки закупил Deluxe Edition  ще получи споменатото.

 

Wolfenstein: Youngblood идва едновременно за PS4, X1, PC и дори Nintendo Switch.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com