White Day – корейски ужас за PlayStation VR

И това ще се случи – PlayStation VR изглежда страхотна платформа за хорор игри. Ново сформираното корейско студио ROI Games вчера обяви сървайвър хорор играта в първо лице White Day за PS4 и PlayStation VR.

Играта е ремейк на хитовото корейско заглавие White Day: A Labyrinth Named School, излязло през далечната 2001 година, когато създава страхотен фурор в тази си своя част на света, но за съжаление макар обявена, никога не получава адекватен превод и не е разпространено в англоезичните държави.

Новата версия ще включва безупречен превод и подобрена графика (което се окайва, след 14 години). Личи си, че макар и подобрена, силата на играта не е в графично отношение, изглежда повече на игра за PS3, от колкото за PS4, но обещава доста стряскащи моменти, а възможността да се играе с устройство с виртуална среда – да ви изкара от кожата .

Официален трейлър :

Играта ще има iOS и PC версия, която ще излезе още този месец в Корея. Английска версия за PS4 ще може да очакваме най-рано догодина.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com