Watch Dogs Legion – информация преди E3 2019

За съжаление не се случва за първи път и навярно няма да е и за последен. От невнимание в amazon.co.uk пуснаха в ранна продажба Watch Dogs Legion и развалиха една добре пазена тайна. Знаейки как работи индустрията, заглавието вероятно е в разработване най-малко от две години и е тъжно, как стотици хора до този ден са пазили тайна и някой обикновен служител, който дори не се интересува от игри, просто натиска един бутон и информацията изтича. Като оставим това на страна, освен името в продуктовата страничка не са спестили и описание :

Действието на Watch Dogs Legion ще се случва в близкото бъдеще, в една дистопична версия на Лондон. Един свят след Brexit, в който обществото, политиката и технологиите са се променили и променят бъдещето на Лондон.
Играйте като всеки. Всеки индивид, който срещнете в отворения свят, има пълен комплект анимации, черти на характера и визуализации, които се генерират и напътстват от геймплей системата.

Изключително интересно и по всичко личи, че ни очаква нещо ново и вероятно по голямо. Да играем, като всеки един индивид в отворения свят, предполага, че хакването на машини ще бъде сменено с хакване … на хора.

След изтичане на информацията от Ubisoft официално потвърдиха въпросното и повече ще видим на тяхната E3 пресконференция, която ще се случи на 10.06.2019 (Понеделник) в 23:00 часа наше време.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com