Watch Dogs – една от най-очакваните игри за настоящата година

Watch Dogs е една от най-очакваната игра за тази година. Играта е на компанията Ubisoft и остават броени дни до официалното излизане на 27.05.2014. Играта е за платформи : PC, PS3,PS4,Xbox 360 и Xbox ONE. Разработва се версия и за Wii U, но за сега е забавена и реализацията и е неизвестна.

Разработва се повече от 2 години и до момента е номинирана за  170 геймърски постижения, като между спечелените такива са  :  Special Commendation for Graphics, Special Commendation for Innovation,  Best Action/Adventure Game, Best of Show, Best Original Game, Best Console Game, Best Online Multiplayer.

 

Играта ще бъде екшън-приключение с отворен свят, в който играча ще има огромна свобода и ще може да влияе над околната среда.

 

Трейлъри :

https://www.youtube.com/watch?v=jaMmopc4GeQ#t=26

 

Още преди две години беше разпространен Game демо клип с дължина 35 минути, показващ играта, геймплея и и доста от историята :

 

Действието се развива в Американския град Чикаго, като огромна част от града е пресъздадени по първоизточника, в огромни детайли :

 

watch_dogs_2_605x watch_dogs_4_605x watch_dogs_21_605x watch_dogs_44_605x watch_dogs_45_605x watch_dogs_53_605x watch_dogs_54_605x

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com