Until Dawn Aftermath – Gamescom трейлър

Страхотен нов трейлър на Until Dawn озаглавен Aftermath. Трейлъра акцентира над изборите, които играча можем да прави в играта, и как те влияят над сюжетната линия и развитието на историята. Всеки избор макар и малък, води до изграждането на персонажите, може да доведе до нечия смърт, или да ви спаси в по късен етап. Ефекта на пеперудата, както самите създатели на играта го наричат, може да се отрази часове (геймплей) след направения избор и не е задължително, когато прави избора, играча да осъзнава, до какво може да доведе :

 

 

Цитат от Tim Hodges, продуктов мениджър на Sony Computer Entertainment Europe :

[su_quote cite=“Tim Hodges“]Начинът, по който сме приложили тази система в играта, означава, че има хиляди потенциални разклонения към индивидуалната история на всеки играч. Някой от тези избори може да изглеждат маловажен – избор в разговор, който изгражда впечатлението за даден персонаж, че е зад*ик (цитирам дословно, бел. пр. :)), като пример – но ако направите различен избор, може да се окажете героя. Всеки избор, който правите, може да въздейства на реакцията на другите персонажи, с потенциален фатален край. Някой избори са по очевидни, но много по трудни, като например, кой приятел да живее и кой да умре.[/su_quote]

До официалното излизане на играта остават по малко от 20 дни – 25 Август за Северна Америка и 26-ти Август за Европа.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com