Uncharted: The Nathan Drake Collection идва за PS4 през октомври

Днес от Sony официално обявиха подготвянето на ремастеред версия на Uncharted. Изданието ще се нарича Uncharted: The Nathan Drake Collection, идва на 7-ми Октомври за PlayStation 4 и включва трите части от трилогията : Drake’s Fortune, Among Thieves и Drake’s Deception.

Uncharted е емблематично заглавие, поредицата се превърна в истинска класика за PS3 и преиздаването с подобрена графика достойна за новото поколение е още една причина, да я изиграем на ново. Освен всичко друго, ремастеред изданието има за цел да ни подготви за предстоящата 4-та част – Uncharted 4 : A Thief’s End.

Портването на игрите е поверено на Bluepoint Games, същите, работили над Metal Gear Solid HD Collection и The Ico & Shadow of the Colossus Collection.

Обявяващ трейлър :

 

Всекки закупили Uncharted: The Nathan Drake Collection ще получат достъп до Uncharted 4 : A Thief’s End мултиплеър бета.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
    • gataka 04.06.2015 | Отговор

      Не е споменато, но подобни издания излизат обикновено на дискове.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com