Uncharted: The Lost Legacy може да е с геймплей от 10 часа

Изглежда Uncharted: The Lost Legacy, предстоящия DLC пакет по Uncharted 4, може да е доста дълъг, по дълъг от някой AAA игри, като Battlefield 1 и GoW 3. Или поне това може да се прочете в повечето специализирани сайтове. Новината гръмна вчера и се базира на цитат направен от Arne Meyer, който е на чело на комуникационния отделно на Naughty Dog :

Преди години, когато бяхме питани, дали някога ще направим сингълплеър допълнение за Uncharted, ние винаги казвахме : Ние нямаме самодисциплината да го направим; Ако опитаме да направим това, ние ще създадем пълна игра.

Няма начин да се свием и въздържим, и точно това се случваше тук. Когато правихме елементите на историята, ние получавахме игра, която ще бъде дълга над 10 часа и ние внезапно осъзнахме, че всичко което казвахме, се оказа вярно и ние не можехме да я задържим кратка.

В общи линии, човека казва, че са се отнесли и са направили DLC пакета прекалено дълъг. 10 часа геймплей е твърде много за едно допълнение и вероятно работния процес няма да е оправдан, но от друга страна Uncharted: The Lost Legacy не е едно обикновено DLC, а ще е последния чаптър от сагата и реално с това франчайза ще приключи. Naughty Dog е студио, което не разочарова и може да очакваме нещо голямо, сантиментално и най-вероятно запомнящо се. 

Допълнението все още си няма официална дата, но се очаква тази година. Остава да изчакаме и да видим.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com