Малко развитие по филмовата адаптация по Uncharted

Има светлина в тунела и изглежда нещата почват да се случват. От доста време не съм се интересувал какво става с филмовата адаптация по любимата на всички поредица Uncharted, но в близките няколко месеца на борда на проекта са се качили директора Shawn Levy, същия седящ зад сериала Stranger Things и филми, като Real Steel и Night at the Museum; както и актьора Tom Holland  – познат най-вече от Captain America: Civil War и Spider-Man: Homecoming.

 

Включването на големи имена, като горе посочените, подсказват, че към филма се отнасят доста сериозно и може да очакваме една високо бюджетна продукция.

 

Вижданията на Shawn Levy, са за поредица приличаща на култовите филми по Indiana Jones и друга важна информация – няма да пресъздава събитията от самата играта. От това, което се подразбира, ще се върнем в ранните години на Nathan Drake, може би в първото му приключение.

 

Друго име замесено в проекта, е това на сценариста Joe Carnahan, който в началото на годината се похвали с готов сценарий, повече тук.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com