Филмът по играта Uncharted е отложен за … пореден път

Това трябва да спре да се случва. Холивуд … стегни се ! За един пореден път филмът по популярната игрова поредица Uncharted е отложен. Следя развитието на въпросното с огромен ентусиазъм вече почти едно десетилетие, директори и актьори идваха и си отиваха, до момента, в който всичко изглеждаше наредено и достатъчно сериозно. За щастие, поне за сега, прикачените имена не са се променили и актьорският състав си е достатъчно хайпващ – за ролята на Nathan Drake е избран Tom Holland (Avengers, Spider-Man), а в тази на Victor Sullivan – Mark Wahlberg (Planet of the Apes, Transformers). Директор е Ruben Fleischer (30 Minutes or Less, Zombieland), а самата история е поверена на Joe Carnahan (Smokin’ Aces, The Grey).

Премиерата на лентата беше насрочена за 18-ти Декември тази година, забавянето не е голямо и новата дата е преместена на 5-ти Март 2021-ва. Но трябва да допълня, че снимките още не са започнали, информацията е много оскъдна и освен горните имена, в общи линии, не се знае много. След всичко казано, развитието на проекта си остава все така тревожно.

По подобен начин, от едни вече непреброени години, от Sony плануват филмова адаптация по The Last of US. Предполага се, че споменатото в момента е замразено и компанията изчаква да проследи развитието на филма Uncharted – интерес, отзиви и разбира се, вероятно най-важното – приходи и печалба, преди да продължи с тенденцията да превръща най-обичаните ексклузивни поредици в пълнометражни филми.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com