Uncharted 4: A Thief’s End е в продажда почти две седмици преди премиерата

Изглежда някой някъде вече играе, или дори е превъртял, Uncharted 4. Играта се появи за продажба в няколко официални и неофициални аукциона, включително и eBay.co.uk, на цена от 99 до 150 паунда. Това се случва почти 2 седмици преди официалната премиера, доста неприятно за игра, която разчита главно на увлекателна история, и всякакви спойлери преди премиерата биха повлияли на продажбите.

Има две версии, защо играта е в обръщение. Според официалната информация, обявена от Shuhei Yoshida, президент на Sony Worldwide Studios, голямо количество бройки от играта са били откраднати, как и къде не е обяснено, но се споменава за полицейско разследване и криминално престъпление. От друга страна има (неофициална) информация, че става дума просто за грешка и няколко реселъра са продали определен брой копия, като Amazon и CeX UK.

Снимка на касова бележка издадена в CeX UK на 25-ти този месец :

503585

 

 

Един от първите получили Uncharted 4: A Thief’s End :

 

За добро или за лошо играта е в обръщение, спойлери има на всякъде и ако някой се порови, може да намери доста дълги клипчета с геймплей кадри. Разбира се Sony се стараят да изтрият каквото могат, но който търси намира. Аз обаче ще си ги спестя, на този етап.

А за тези, които обмислят за купуването на подобно копие, бих ги разубедил – подобни неща често водят до бан, а в повечето случаи, той е за винаги.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com