Uncharted 4 получава Survival Co-Op мод

Ето една страхотна новина, нещо което отдавна се надявам да видя. Uncharted 4: A Thief’s End получава нов Survival мод, който освен соло, може да се изиграе в Co-Op с до 3-ма човека. Uncharted 4 е една жестока игра, в това спор няма, но мултиплеър режима не е нещо, което ме грабна и след като съм изиграл целия сингъл плеър, нямаше какво да ме върне към нея.

Ще се борим да оцелеем в общо 50 вълни, обхваща 10 карти, естествено трудността ще прогресира, бройката на противниците също. Такива ще са ни познатите наемници на Shoreline, включващи снайперисти, тежко бронирани бойци и други. Интересното идва на всеки 10-ти левел, когато ще има бос батъл, като тук нещата придобиват доста неестествен характер, в добрия смисъл. Историята ще е обвързана, с тази на основната кампания. Повече може да се види в официалния трейлър :

 

 

Допълнението обещава доста повече от обикновен сървайвър, между вълните ще имаме разнообразни цели, като опазването на дадена област, намирането на съкровища в рамките на времеви лимит и други. Един добър тимплей ще е в основата на някой мисии, като изграждането и следване на стратегия ще помага значително.

За тези, играли Co-Op Arena в Uncharted 2 и Uncharted 3, нещата до някъде ще са познати, но доста по усъвършенствани и с много нововъведения. В общи линии новия мод предлага едно дълго развлечение, опцията за Co-Op със сигурност ще привлече доста хора, а смяната на трудността стимулира преиграване. Минаването на всички вълни в „Hard Mode“, ще отключи Crushing Mode, което до колкото разбирам, ще граничи с невъзможното

 

Ще излезе в средата на декември месец и ако това не стига да ви върне към играта, по време на PSX 2016 (PlayStation Experience), което ще се проведе на 3-ти и 4-ти Декември, се очаква да бъде обявено ново Story DLC, повече тук.

 

Няколко официални скришота от новия мод :

playstationblogeurope_31038330501_u4_survival_01

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com