Uncharted 4: A Thief’s End с 2.7 милиона продадени бройки в цял свят

Минаха две седмици от излизането на Uncharted 4: A Thief’s End и … както се очакваше, се оказа страхотен хит. Играта е на всякъде, по всички блогове, всеки се надпреварва да я стримва или да и прави ревю. Според официалната статистика само за първата седмица са продадени над 2.7 милиона копия, това включва както физическите такива, така и дигитални. числото включва само продадените на крайните потребители бройки.

 

Играта е пълна лудница, освен добрите продажби, отнесе и изключително само и единствено позитивни оценки от големите сайтове.

 

За голямо съжаление Uncharted 4: A Thief’s End е последната част от поредицата и е последния официално обявен проект на Naughty Dog. Хубавата страна на нещата е, че студиото никога не си губи времето и след този невероятен финал, несъмнено вече се готви нещо ново. Има слухове че това става с The Last of US 2 и че се подготвя ребут на Crash, като за второто дори е възможно да чуем на идващото E3 изложение. Ще почакаме и ще видим.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
    • [Spewn!] 24.05.2016 | Отговор

      Тука говорим за игри създадени от Naughty Dog. Аз лично нямам търпение за The Last of US 2.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com