UFC 3 с отворена бета версия до 4-ти декември и … микротранзакции

За съжаление описвам въпросното със закъснение, но както някой беше казал – по добре късно, от колкото никога. В момента тече отворена бета версия на UFC 3 за PS4 и Xbox ONE. Теста стартира само за отбрана публика на 27-ми Ноември, но вчера изненадващо беше променен на отворен такъв и с удължен период до 4-ти Декември. Всеки може да се включи и имаме достъп до три мода :

 

  • QUICK FIGHT and FIGHT NOW CLASSIC
  • UFC ULTIMATE TEAM
  • PRACTICE MODE

 

Официален трейлър :

 

 

Втората тема свързана с  играта не е толкова радостна, както се очаква от заглавие на EA, нещата отново опират до микротранзакции. Темата със скандалната Play-2-Win система на Star Wars Battlefront II все още не е отшумяла (повече тук и тук) и от EA ни сервират поредна порция лут крейтове и платени ъпгрейди. В случая нещата са по смекчени и микротранзакциите касаят само и единствено UFC ULTIMATE TEAM мода. Системата, както и в SWBII, опира до бонуси, които ще получаваме на случаен принцип, играещи важна роля в геймплея и даващи реално предимство по време на игра.

 

Официално UFC 3 излиза на 2-ри Февруари 2018-та година, като закупилите Champions Edition изданието, ще имат ранен достъп от 29-ти Януари.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com