Информация за E3 пресконференцията на Ubisoft

От Ubisoft разпространиха информация за предстоящата си E3 пресконференция. Събитието ще се проведе в Лос Анджелис и часовете са представени в локално, Tихоокеанско време – PDT, и силно се надявам, да съм го конвертирал правилно в наше такова. Преди основния евент ще има предварително шоу, ще започне в 22:20 часа Българско време, или 12:20 PDT, ще трае 40 минути и след приключването му започва основното забавление, точно в 23:00 часа Българско време, или 13:00 PDT. Радвам се, че въпросното се случва в един по приличен час, не като пресконференцията на Sony, която е в 4 сутринта …

 

Какво ще видим, за съжаление в по голямата си част остава загадка, официална информация е кратка и прекалено обща – ще се разкрие повече за Far Cry 5 и South Park: The Fractured But Whole, и ще ни бъде споделена информация за следващия Assassin’s Creed, The Crew и Just Dance. Силно се надявам, че под „споделена“, се има на предвид – геймплей, CGI, DEMO … иначе ще бъда разочарован :). И разбира се, се говори за нови игри, които ще бъдат изненада. Едно официално видео, озаглавено Lineup Reveal :

 

 

Освен споменатото, от Ubisoft  подготвят още едно AAA заглавие, ново IP, което все още се пази в тайна, повече тук. Трябва да излезе до  31-ви Март 2018, кратък период и след това казано, не виждам по подходящо време за обявяване и едно първо трейлъче, от E3 изложението. Несъмнено може да очакваме изненади.

 

Компанията е приготвила доста приятно изживяване, за всички тези, които ще имат удоволствието да присъстват на място. Между 13-ти и 15-ти Юни, на щанда на Ubisoft  (#1623, South Hall, LACC) , ще бъдат изложени на показ, с възможност за тест, много от новите заглави. Предвидени са редица активности ,  а от  Ubisoft Club ще раздават специално in-game съдържание. Междувременно всеки голям фен, ще може да си закупи сувенири от  Ubi Workshop (щанд #1847 в търговската зона на южната зала на LACC), като Assassin’s Creed худиаксесоари и колекционерски предмети.

 

А за всички останали, включително и моя милост, е предвиден онлайн стрим, който може да бъде проследен на :

Ubisoft.com

YouTube

Twitch

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com