Ubisoft представи SAM – Персонален Гейминг Асистент

Ето нещо интересно. Въпросното беше обявено на 24-ти Януари, но поради липса на свободно време, чак днес му обръщам внимание. В общи линии от Ubisoft изненадаха света, с обявяването на … SAM – първият виртуален гейминг асистeнт. По лесно ще ми е да го покажа, от колкото да го опиша, официален (бета) трейлър :

 

 

На пръв поглед изглежда странно, но задавайки му правилните въпроси, може да е доста полезно – да ни даде съвет за дадена игра, например как да намерим определено великденско яйце или как да минем конкретно ниво, в което сме се запънали.

 

Освен горното ще получаваме (при запитване) информация за дейностите на нашите приятели, какво се играе в момента и други подобни, като за целта програмата ще черпи информация от нашия Ubisoft профил, като ще има достъп до игровата ни библиотека, френдлиста и други.

 

SAM е вече онлайн под формата на бета и може да се изтегли чрез мобилното приложение Ubisoft Club. За сега е достъпнен само в Канада, но до месец се очаква да бъде предложен и в други региони.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com