Ubisoft си имат ново лого

Ubisoft си има ново лого, въпросното може да го видите на снимката по горе. Новинaта беше обявена вчера, в официалния блог на компанията. Логото на Ubisoft е едно от най-разпознаваемите такива в гейминг индустрията, появява се и се набива на очи в много популярно гейм поредици, като Rayman, Assassin’s Creed, Far Cry, Watchdogs, Prince of Persia, игрите по Tom Clancy.

 

Смяната се случва за 4-ти по ред път в 30 годишната история на компанията, долната снимка е официално представена легенда :

 

 

Сега въпроса е , как ще се промени онази, до болка позната анимация, която се появяваше до сега при стартирането на всяка една игра (на Ubisoft). Мога да предположа, че ще разберем на E3 след две седмици.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com