Концепт арт изложба в центъра на София организирана от Ubisoft Sofia

Ето нещо, което не се случва всеки ден. Екипа на Ubisoft Sofia, с любезното съдействие на Дирекция „Култура“ на Столична община, ни е приготвил една страхотна изложба с концепт арт материали , мотивирани от видео игрите на компанията. Въпросното вече се случва в откритата галерия на „Моста на влюбените“ на НДК и ще продължи до 21-ви Юни. Включени са 58 платна от Assassin’s Creed серията и ще видим сцени от Речната долина, Ню Йорк през 18 век, Северния Атлантик, Ню Орлиънс, Чичен Ица и Константинопол, всичко нарисувано от талантливи артисти, както от Софийския клон, така и от Монреал, Сингапур, Шанхай и други.

 

Цитат от Иван Балабанов, изпълнителен директор на   Ubisoft Sofia:

 

„За нас тази изложба е изключителна възможност да запознаем по-широката общественост с дигиталното рисуване в създаването на игрите ни и да демонстрираме тяхната художествена и културна стойност … Тази година Assassin’s Creed брандът навършва 10 години от своето създаване. Той е една от най-успешните игрови поредици с повече от 100 милиона фенове в световен мащаб. Творбите в изложбата позволяват на всеки да се потопи в атмосферата на завладяващи арт сцени, които са вдъхновили създаването на едни от най-вълнуващите и достоверни игрови светове.“

 

Мога да го определя, като една страхотна инициатива, задължителна за всеки фен на Assassin’s Creed. Аз лично съм заинтересован и ще отделя време да я разгледам и вероятно ще постна снимки в последствие.

 

За повече информация може да следите на официалната facebook страница на Ubisoft Sofia :  facebook.com/Ubisoft.Sofia/

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com