Ubisoft, Far Cry Primal и една нощувка в истинска пещера

В новата история на гейминга, съм се нагледали на какви ли не странни и най-вече скъпи промоции, целящи да привлекат вниманието на играчите към дадена игра. И ако имаше класация на изброеното, днес Ubisoft щеше да се нареди в челната десетка.

Компанията обяви конкурс, целящ да промотира предстоящото AAA заглавие Far Cry Primal, а наградата – нощувка в истинска, и изобщо не на шега, … пещера. Офертата включва :

  • кремък
  • животински кожи
  • 100% естествено отопление
  • Външна тоалетна

cave-img-1 cave-img-2 cave-img-3

 

И ако трябва да го видите, за да го повярвате, промоцията си има страхотен трейлър :

 

 

Цитат от авторите :

[su_quote cite=]

Дълбоко в дивото и враждебната част на природата, вие ще имате изживяването на живота си, докато се учите да тласкате лимита си и да се свържете отново с вашия най-първичен инстинкт.

Всеки ден ще придобивате нови умения и ще се научите да се борите с елементите, като взимате участие в интензивен курс за оцеляване с един от нашите експерти.

Когато нощта падне, вие ще трябва да се справите с негостоприемна заобикаляща среда в най-екстремните условия, прекарвайки нощта в пещера, с много малко удобства. Наистина ли мислите, че сте готови?

[/su_quote]

Повече информация, всички условия и начин за участие,  може да прочетете на официалния сайт на играта : far-cry.ubisoft.com/primal/en-GB/cavebnb

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com