Twitch ще започне да продава игри

Ето нещо, което никога не съм си представял – онлайн стриминг платформата Twitch ще започне да продава игри. Услугата ще се нарича Twitch Games Commerce, в превод „Twitch Търговия на Игри“ и в общи линии представлява една партньорска програма, през която самите разпространители, двелопъри и вероятно други, ще могат да продават продуктите си.

Нещата са логично направени – докато някой стримва дадена игра, някъде по страничката ще се появи голяма , добре открояваща се опция, за закупуване на същата тази дадена игра. И в момента когато публиката е най-хайпната, ще и се отдаде удобен начин да си закупи въпросното. Самите стримъри ще имат възможност да получава 5% от цената на продажбата. Предложения за съгласие вече се изпращат на водещите стримъри от близо месец. Принципа е следния – в двата случая рекламата ще я има, играта ще се продава, единствено стримъра трябва да си реши, дали да взима процент от продажбата или не.

 

Повече може да прочетете тук : Coming Soon: Twitch Games Commerce

 

Официално видео :

 

 

Видео как системата работи :

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com