Първи трейлър и официална дата на излизане на филмът Tomb Raider

Днес сутринта осъмнахме с първия трейлър на предстоящия филмов ребут – Tomb Raider. Има си и официална дата на излизане – 16-ти Март 2018-та година. Видеото дава доста подробности за сюжета на лентата и трябва да отбележа колко много напомня на игровия ребут от 2013-та гдина. Със сигурност историята ще ни поднесе изненади, но всички основни елементи, познати ни от игрите са на лице – ще се върнем в ранните години на Лара Крофт, не много след смърта на баща и, когато я очаква първото и приключение. Пътуване с кораб, корабокрушение и за финал – главната ни героиня се озовава на изолиран остров :
 

 

От IGN дори са си направили труда да съпоставят двата трейлъра- този на играта , с този на филма :

 

 

Всичко изглежда страхотно – екшън, приключение, добри актьори. Нямам търпение за горното и стискам палци да не останем разочаровани.

 

За финал, официалния постър :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com